ASM Sneaker & Lifestyle Market

Uncategorized

ASM2 - IAMWOEST2

Grootser dan ooit brengt Approved Sneakers op #UUxASM een megaloods vol met de meest gezochte en begeerde sneakers. Een walhalla voor koopjesjagers en een feest voor de sneakerfreaker.

Sneaker Market hosted by Crep Protect:
Meer dan 70 stands tot de nok toe gevuld met sneakers, bijpassende kleding en accessoires in de enorme Pilothal van NUtrecht. Meer dan 1000m2 stacked met heat for your feet. Van Harpagan uit Polen, Solehunters uit Duitsland tot privé-collectors uit binnen- en buitenland. In totaal meer dan 35 verkopers die voor je klaarstaan!

Sneakerpolitie:
Nieuw deze keer is de Sneakerpolitie. Mister Sneakerpolitie Wietse Hensema staat klaar voor een legit en price check op je sneakers. Twijfel je over de echtheid van jouw sneakers of wil je nu wel eens weten wat ze waard zijn? Neem ze mee naar ASM.

Sneaker Bring-In Service:
Ook ditmaal is Sneaker Garten van de partij. Wil je je sneakers verkopen maar geen zin om het zelf te gaan doen? Geen nood, je kunt ze brengen naar de Sneaker Bring-in Service. Zij verkopen je paartjes voor je zodat je daar zelf geen omkijken naar hebt.

Customizers Area:
Natuurlijk ontbreken de sneaker-artists niet op deze editie van Utregse Unie meets Approved Sneakers Market. Stefan van ARX customs, Babette van Customs By BB en Owaishsb uit Brussel zullen hun kunsten laten zien in de Creative Lounge van NUtrecht.

Renovation Area:
Hier ben je op de juiste plek als het gaat om je favoriete paar sneakers weer op te laten lappen. Soleswap, repaint of vlekken verwijderen; hier laten Majestic Sole – Sneaker Renovations en Kleanr Store zien hoe dit werkt. Uiteraard kun je je sneakers inleveren voor een professionele opknapbeurt.

Bring In Your Beaters:
Zorg voor kastruimte voor die nieuwe shiny sneakers en lever je oude sneakers in. Ook deze keer verzamelt ASM sneakers voor het goede doel. Dit keer gaat een gedeelte van de beaters naar de Algerijnse kinderen in vluchtelingenkampen vlakbij de Marokkaanse grens, een gedeelte gaat naar het vluchtelingenkamp in de Jaarbeurs in Utrecht en een gedeelte naar de kledingbank in Utrecht. Dus vergeet vooral niet je oude sneakers mee te nemen en in te leveren!

– Event: http://tinyurl.com/pepct8x
– Tickets: http://tinyurl.com/nk5qepw

Advertisement

€500,- PRIJZENGELD BIJ SKATESTORE MINIRAMP CONTEST

Nieuws

Utregse_Unie_web_flyer_contest_instagram_def (1)

In samenwerking met Skatestore presenteert Utregse Unie op zondag 4 oktober de Skatestore Miniramp Contest. De wedstrijd vindt plaats in het Utrechtse loodsencomplex Nutrecht (bij station Zuilen). Er zal worden gestreden in de miniramp van Plywood Constructions. Monster Energy verdeelt €500,- aan prijzengeld onder de beste riders en Antihero Skateboards gooit er nog een prijzenpakket t.w.v. €400 bovenop!

Info Skatestore Miniramp Contest:
Datum: zondag 4 oktober 2015
Locatie: NUtrecht (bij station Zuilen)
Adres: CAB-Rondom 90, Utrecht

Inschrijven:
Deelname aan de contest is gratis, en voor deelnemers is ook het aangelegen festival indoor urban culture festival “Utregse Unie meets Approved Sneakers Market” gratis te bezoeken. Inschrijven voor deelname (verplicht) kan via: miniramp@skatestore.nl. Er zijn een beperkt aantal spots, dus meld je snel aan!

PROGRAMMA 4 oktober:
13:30: Warming up
15:00: Kwalificaties
17:00: Halve finale
17:30: Finale

Utregse Unie meets Approved Sneakers Market maakt programma bekend

Nieuws

Utregse_Unie_web_flyer_def

Op zondag 4 oktober wordt loodsencomplex NUtrecht volledig getransformeerd naar het ultieme indoor urban culture festival: Utregse Unie meets Approved Sneakers Market

12.00 tot 19.00 – Approved Sneakers Market

ASM is LIFESTYLE & SNEAKERS! in capitals inderdaad want grootser dan ooit brengen wij een megaloods vol aan meest gezochte en begeerde sneakers voor iedereen die maar iets met sneakers en lifestyle te maken heeft. Een walhalla voor koopjesjagers en een feest voor de sneakerfreaker, voor iedereen is er aanbod. Ook bijpassende kleding en accessoires ontbreken niet. Naast de bekende activiteiten zoals de Sneaker Bring-in Service en Customizer Stand is er ditmaal ook focus voor Sneaker Renovatie en een heuse Price & Legit Check-Booth. En vergeet vooral niet je oude sneakers mee te nemen voor het goede doel….

14.00 tot 18.00 – Skatestore Miniramp Contest

In de Black Box zal de skateboard contest dit jaar naar een hoger level worden getild. In samenwerking met dé toonaangevende online skateshop van Nederland presenteren wij: Skatestore Miniramp Contest. Antihero Skateboards stelt een uitgebreid prijzenpakket beschikbaar en Monster Energy verzorgt ijskoude energiedrinks én een dikke cheque voor de beste rijders.

19.00 tot 23.00 – Afterparty

Als klap op de vuurpijl presenteren we ’s avonds drie keiharde hoofdacts. Dazzled Sticks is het nieuwe project van Dazzled Kid (Voicst) en Sticks (Opgezwolle), de combinatie van kneiterharde gitaarrifjes met filthy hiphop beats brengen de voetjes gegarandeerd van de vloer. Dusty is de new kid on the block en is amper bij te houden. Eind vorig jaar debuteerde hij met ‘Bang’ en inmiddels is hij getekend bij Noah’s Ark. Hij dropte onlangs zijn debuut EP Pigeon en opende de Noisey stage op Appelsap. Mis hem niet! De Amsterdamse DJ en producer Rachel Green staat bekend om haar hard-hitting bass, house, grime, trap beats en UK garage. Door haar brede hiphop achtergrond schroomt ze niet om af en toe een kleine dosis hiphop toe te voegen. Let’s burn this place down!

Watdajel Street Art Expo
Watdajel, organisator van succesvolle exposities en art festivals, is de curator van een multidisciplinaire street art expositie. Top notch werk van Utrechtse kunstenaars wordt geselecteerd en gepresenteerd in de hal én de lounge area van NUtrecht.

Funk.IRC Breakdance Battle
De legendarische Utrechtse dansgroep Illusionary Rockaz Crew presenteren op UUxASM: Funk.IRC. Na een spetterende demo van de beste B-boys in town dagen zij het publiek uit voor een energieke cypher. Let the funk be with you!

MUSIC | LIFESTYLE | SNEAKERS | ART | SKATE | DANCE

De voorverkoop is inmiddels gestart en Early Bird Tickets zijn voor €7,50 (excl. servicekosten) verkrijgbaar via www.utregseunie.nl.

Utregse Unie en Approved Sneakers Market slaan handen ineen

Nieuws

Het urban culture evenement Utregse Unie en het sneakers & lifestyle evenement Approved Sneakers Market slaan de handen ineen. Op zondag 4 oktober 2015 zetten zij gezamelijk een totaalconcept neer in loodsencomplex NUtrecht in Utrecht waar alle facetten van beide evenementen worden samengebracht.

MUSIC | LIFESTYLE | SNEAKERS | ART | SKATE | DANCE

Utregse Unie is een expressie van urban culture! Het jaarlijkse evenement is beweeglijk, actueel en gaat over het ‘nu’. We creëren een platform voor vernieuwende stromingen die opkomen in grote steden welke worden vertegenwoordig door collectieven van DJ’s, bands, producers, art directors, kunstenaars, dansers en city skills. Utregse Unie is het podium waar zij zich kunnen uiten.

Approved Sneakers Market is een jaarlijks evenement georganiseerd voor en door sneaker liefhebbers. Ontstaan uit de behoefte voor een offline platform voor de sneaker community en na twee edities uitgegroeid tot een vernieuwend lifestyle evenement voor liefhebbers. Het innovatieve en laagdrempelige karakter zorgt voor een relaxte sfeer waar zowel nieuwkomers als oudgedienden een plaats hebben gevonden om hun passie te delen.

De twee organisaties bundelen hun krachten om het ultieme indoor urban culture festival te realiseren: Utregse Unie Meets Approved Sneakers Market. Alle elementen worden in harmonie met elkaar onder één dak gepresenteerd. Het volledige programma en de area partners worden op 28 augustus bekend gemaakt.

De voorverkoop start vandaag en Early Bird Tickets zijn voor €7,50 (excl. servicekosten) verkrijgbaar via www.utregseunie.nl.