ASM Sneaker & Lifestyle Market

Uncategorized

ASM2 - IAMWOEST2

Grootser dan ooit brengt Approved Sneakers op #UUxASM een megaloods vol met de meest gezochte en begeerde sneakers. Een walhalla voor koopjesjagers en een feest voor de sneakerfreaker.

Sneaker Market hosted by Crep Protect:
Meer dan 70 stands tot de nok toe gevuld met sneakers, bijpassende kleding en accessoires in de enorme Pilothal van NUtrecht. Meer dan 1000m2 stacked met heat for your feet. Van Harpagan uit Polen, Solehunters uit Duitsland tot privé-collectors uit binnen- en buitenland. In totaal meer dan 35 verkopers die voor je klaarstaan!

Sneakerpolitie:
Nieuw deze keer is de Sneakerpolitie. Mister Sneakerpolitie Wietse Hensema staat klaar voor een legit en price check op je sneakers. Twijfel je over de echtheid van jouw sneakers of wil je nu wel eens weten wat ze waard zijn? Neem ze mee naar ASM.

Sneaker Bring-In Service:
Ook ditmaal is Sneaker Garten van de partij. Wil je je sneakers verkopen maar geen zin om het zelf te gaan doen? Geen nood, je kunt ze brengen naar de Sneaker Bring-in Service. Zij verkopen je paartjes voor je zodat je daar zelf geen omkijken naar hebt.

Customizers Area:
Natuurlijk ontbreken de sneaker-artists niet op deze editie van Utregse Unie meets Approved Sneakers Market. Stefan van ARX customs, Babette van Customs By BB en Owaishsb uit Brussel zullen hun kunsten laten zien in de Creative Lounge van NUtrecht.

Renovation Area:
Hier ben je op de juiste plek als het gaat om je favoriete paar sneakers weer op te laten lappen. Soleswap, repaint of vlekken verwijderen; hier laten Majestic Sole – Sneaker Renovations en Kleanr Store zien hoe dit werkt. Uiteraard kun je je sneakers inleveren voor een professionele opknapbeurt.

Bring In Your Beaters:
Zorg voor kastruimte voor die nieuwe shiny sneakers en lever je oude sneakers in. Ook deze keer verzamelt ASM sneakers voor het goede doel. Dit keer gaat een gedeelte van de beaters naar de Algerijnse kinderen in vluchtelingenkampen vlakbij de Marokkaanse grens, een gedeelte gaat naar het vluchtelingenkamp in de Jaarbeurs in Utrecht en een gedeelte naar de kledingbank in Utrecht. Dus vergeet vooral niet je oude sneakers mee te nemen en in te leveren!

– Event: http://tinyurl.com/pepct8x
– Tickets: http://tinyurl.com/nk5qepw

Advertisement